VARNOST

Zakon o pravilih cestnega prometa določa, da mora biti vsak otrok, manjši od 150 cm »zavarovan z zadrževalnim sistemom, primernim otrokovi telesni masi«, kar v praksi pomeni s sedežem skupine II ali III, ki pomaga preprečiti težje poškodbe v primeru prometne nesreče. Pogovorno te sedeže imenujemo jahači.

V skladu s standardom UN ECE R44/04 za skupine avtosedežev II in III. Ustvarjen je za uporabo s tri točkovnim varnostnim pasom za odrasle, ki je skladen s standardom ECE 16 oz. s podobnim standardom.

Ugotovili smo, da majhni otroci pogosto prestavljajo varnostni pas iz ramena pod roko ali za hrbet. To je IZREDNO nevarno.

Zaradi tega dejstva smo izboljšali BubbleBum in razvili novo različico, ki vsebuje zaponko za pravilno namestitev ramenskega dela varnostnega pasu. Tako varnostni pas poteka ob rami in ne ob otrokovem vratu, kar ne le preprečuje neugodje, temveč tudi zmanjša možnost za nepravilno uporabo varnostnega pasu. Zato za manjše otroke priporočamo uporabo zaponke za pravilno namestitev ramenskega dela varnostnega pasu.

Kljub temu, da bo vaš otrok varnejši z napihljivim avtosedežem BubbleBum kot le z uporabo varnostnega pasu, pa priporočamo da vašega otroka prevažate v sedežu s pet-točkovnim zapenjanjem dokler je to mogoče.

 

GARANCIJA

Za izdelek BubbleBum nudimo 1 leto garancije, kot opisano spodaj.

Jamčimo, da je avtosedež jahač BubbleBum brezhiben glede materiala in izdelave ob običajni uporabi v času garancijskega roka. Vkolikor se v omejenem garancijskem roku ugotovi napaka, bomo po lastni presoji popravili ali zamenjali izdelek na naše stroške. Garancijski rok izdelka začne teči od datuma nakupa jahača, ob koriščenju garancije pa je potrebno predložiti original račun kot potrdilo o nakupu.

Ta omejena garancija ne velja za terjatve, ki so posledica neustrezne ali napačne uporabe, neupoštevanja navodil za uporabo in vzdrževanje, zlorabe, spreminjanja izdelka, vpletenosti v nesrečo ali normalne obrabe. Omejena garancija daje kupcu določene pravne pravice. Kupec ima lahko tudi druge pravice po veljavni nacionalni zakonodaji in zakonu o varstvu potrošnikov in se lahko razlikujejo od države do države. Te pravice ne vplivajo na omejeno garancijo. Kupcem svetujemo naj se posvetujejo s pristojno osebo, ki bo jasno raztolmačila potrošniške pravice in zakone, ki mu pripadajo v državi kjer živi.

THIS LIMITED WARRANTY IS EXCLUSIVE AND IN LIEU OF ANY OTHER WARRANTY, WRITTEN OR ORAL, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO ANY EXPRESS WARRANTY OF MERCHANTABILITY OR FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE. THE DURATION OF ANY IMPLIED WARRANTIES, INCLUDING ANY IMPLIED WARRANTY OF MERCHANTABILITY OR FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, IS EXPRESSLY LIMITED TO THIS LIMITED WARRANTY PERIOD.

THE CUSTOMER’S EXCLUSIVE REMEDY FOR BREACH OF THIS LIMITED WARRANTY OR OF ANY IMPLIED WARRANTY OR OF ANY OTHER OBLIGATION ARISING BY OPERATION OF LAW OR OTHERWISE SHALL BE LIMITED AS SPECIFIED HEREIN TO REPAIR OR REPLACEMENT, AT OUR SOLE OPTION. IN ANY EVENT, RESPONSIBILITY FOR SPECIAL, INCIDENTAL AND CONSEQUENTIAL DAMAGES IS EXPRESSLY EXCLUDED.Nazaj